Pe parcursul anului trecut, Penn acțiuni de aproape patru ori, ca operator de joc aplicat la Bar brand sale mobile app de pariuri si sa brick-and-mortar de pariuri.În ochii unor observatori piață, Scaun Sport fondatorul David Portnoy este fata de Penn. "Credem că aceste noi acorduri între firmele de pariuri sportive și mass-media, rețelele pot fi reciproc avantajoase pentru dezvoltarea de pariuri sportive ecosistemului", a spus Beynon.În mod clar, nu a fost un ritm alert de rețele și companii de jocuri de echipă. Internet, jocuri, mass-media, sport și sunt acum uniți poker voi vedea și voi ridica. "La un produs de vedere, suntem în prima repriză, și ne așteptăm ca viitorul în joc pariuri și mass-media de programare de integrare a transforma (sic) în mod semnificativ în următorii câțiva ani", a spus Macquarie analiștii.

Alte NOI acorduri includ Caesars și DraftKings cu ESPN, FanDuel și Caesars cu Turner Sport, NBC Sports și PointsBet, și William Hill parteneriat cu CBS Sports poker am sa-l joc si ridic. Ideea de mass-media în parteneriat cu companii de pariuri început cu un firicel în 2019 înainte transformă într-un val de anul trecut joc de poker pentru incepatori. Asta în ciuda faptului că nu ocupă un oficial rol executiv la cazinou firmă, și mulți analiști consideră acest lucru ca fiind cel mai de succes companie de jocuri de noroc/media tie-până la data de. Una dintre cele mai evidente împinge în peisajul mass-media de către un operator de cazinouri a fost anunțat în noiembrie anul trecut, când Bally (NYSE:BALY) a spus că plătește 85 de milioane de dolari peste 10 ani să aplice marca sa la 21 de sportive regionale rețele (RSNs) deținute de Sinclair Broadcast Group joc de poker pentru a juca cu prietenii online.
Această metodologie a dat naștere la una dintre cele mai de succes perechi: Penn National Gaming (NASDAQ: PENN) și scaun de Bar Sportiv. Această proiecție este curtoazie de Macquarie Cercetare.