Caliente va fi primul operator din America latină pentru a lansa Player elemente de Recuzită, în urma recentei integrări de succes cu Corali din marea BRITANIE și Europa și cu MadBookie în Australia poker online gratuit pentru prieteni.

"Jucătorul Recuzita este tot despre oferindu-pariorii puterea de a crea propriile pariuri care are personalizare la un nivel complet nou." Emilio Hank, CEO al Caliente Interactive, a declarat: "Digital Sport Tech Player Recuzită produs va fi un mare plus la pariuri sportive, oferind, ca-l satisfacă foarte frumos la baza noastră de clienți având înclinația lor pentru pariuri pe mare U poker online gratuit pentru a te distra. Ari Lewski, directorul executiv al Digital Sport Ltd, a declarat: "America latină este o importantă piață a pariurilor sportive și suntem foarte încântați să fie în măsură să vă oferim jocul nostru-schimbarea player propunere de pariuri produs la Caliente, un alt foarte respectat de nivel unu pariuri sportive sloturi depozit prin pulsa xl fara decupaj.
Sport disponibile în prezent prin intermediul produsului includ fotbal, baschet, fotbal American și liga de rugby. sport-concentrat de operator pentru că în cazul în care credem că jucătorul nostru recuzită produs vine în propriile sale, dat fiind stat-grele natura de sport și dornici urma de fani de jucători și statistică a acestora spectacole slot design din foi de metal. Se utilizeaza tehnologie de artă din lume, primul scop de a construi o platformă de pariuri sportive care permite utilizatorilor de a crea și personaliza propria lor propunere pariurile pe jucătorul statistice de performanță într-o gamă largă de sporturi și de statistici. "Am văzut de toate parteneriatele noastre cât de popular player legate de oportunități de pariere sunt și credem că va fi una dintre cele mai mari zone de creștere pentru pariuri în 2017 sloturi depozit prin pulsa trei. Câteva exemple de pariuri care clienții vor fi capabili de a crea și de a paria pe includ: • Single player pariu: Diego Costa să aibă cel puțin 3 șuturi pe poartă împotriva Sunderland (EPL) • Combinat player pariu: Tom Brady și Cam Newton să arunce 6 eseuri combinate (NFL) • cap-la-Cap pariu: LeBron James pentru a scor mai multe puncte decât Steph Curry (NBA) O atracție majoră de Jucător Recuzită platformă de pariuri este numărul mare de player piețele care pot fi puse la dispoziția utilizatorilor, fără nici o suplimentare de tranzacționare de forță de muncă.