Doar o săptămână după premiera acestuia Aurora simboluri Wild slot video și jocuri de cazino online, producător, Microgaming, a anunțat lansarea noului său cu cinci role și 17 linii de câștig Tweethearts inovare sloturi depozit prin pulsa xl. Isle of Man-firma folosit un comunicat oficial care să declare că Tweethearts este cea mai recentă de video slots a fost dezvoltat exclusiv în parteneriat cu Doar pentru a Câștiga și este tematice în jurul valorii de un 'paradis colorat unde jungla papagali ajuta pasionații în acumulând un stol întreg de caracteristici, inclusiv lucrativ Aleatoare Sălbatice bonus. Cazare extras: Microgaming a declarat că Aleatorii Sălbatice atracție a fost conceput pentru a adăuga extra intrigi și de emoție a liniștit cuib de dragoste' prin prezentarea jucători de cazinou online cu capacitatea de a transforma până la șase omonim simboluri în simboluri wild astfel încât să transforme întreaga bază de joc într-un palpitant zona sălbatică' sloturi depozit prin pulsa tri.
Acesta a detaliat că fiorul niveluri sunt, de asemenea, crescute prin mobil-friendly video slot Dublu Linie de Norocos bonus în cazul în care o serie de rotiri gratuite așteaptă oricine suficient de norocos pentru a ateriza simboluri duble pe linia de mijloc a trei-joc de rând sloturi depozit prin pulsa tri fara decupaj. Trageri speciale: James Buchanan, Global Operations Director pentru Microgaming, folosit de presă pentru a explica faptul că noul titlu oferă, de asemenea, video slot jucătorilor șansa de a bucurați-vă de zece runde suplimentare, acumulând un minim de cinci simboluri de spin.

Ca și cum nu era de ajuns, el a proclamat că concurenții mai mult va fi premiat cu o încercare suplimentară pentru fiecare suplimentare de spin gratuit simbol au reușit să colecteze pentru o perioadă maximă de până la 25 de rotiri suplimentare. A citit o declarație de Buchanan.. strategia câștigătoare pentru texas hold ' em. "Marcând 15 joc dezvoltat de Doar pentru a Câștiga exclusiv pentru Microgaming, Tweethearts combină grafica plina de culoare, o atmosferă idilică și o senină sonora a crea o cu adevărat unic și carismatic slot. Natură Aleatorie și Dubla Linie de Norocos caracteristici se adaugă un alt element de entuziasm la joc și acest nou titlu este setat pentru a atrage jucători de toate nivelurile." Flamboaiant introducere: la rîndul său, Johan Persson, director Executiv pentru Doar pentru a Câștiga, a descris noua versiune ca un vibrant online slot' care transportă jucătorii 'adânc în inima unui secret junglă în scopul de a livra gameplay-ul interesant.' Persson declarația de citit.. câștiga monede gratuite sloturi link. "runda De rotiri gratuite poate fi extrem de plină de satisfacții, cu potențialul de a câștiga până la 2.500 de ori pariul inițial.

Noi nu putem aștepta pentru jucători de a experimenta imagini și sunete de Tweethearts' jungla paradis.".