Ei cred că a permite jocuri de noroc sport promovează dependența statului de ceea ce ei numesc "păcatul impozite," impozitele generate de activitatea ei se simt n-ar fi permis—de alcool, tutun și mai mult.

By aprobare lege, Sununu a autorizat atât cu amănuntul și on-line jocuri de noroc sport eu sunt dumnezeu scoici remix. Cu toate acestea, ceea ce ei nu reușesc să recunoască—sau de a recunoaște și nu-mi pasă—este că legalizarea sport jocuri de noroc oferă o mai bună protecție a consumatorilor, după cum a fost deja dovedit în întreaga lume seara de poker online sa prevodom. Miscarea vine dupa sase luni de la Rhode Island Twin River Lincoln și Twin River Tiverton a început expansiunea lor în jocuri de noroc sport arena—o mișcare care este încă încercarea de a genera venituri. Chiar în urmă cu o lună, parlamentarii din New Hampshire semnat de sport a legislației jocurilor de noroc pentru a face New England stat cel de-al doilea să fie permis de a oferi juridice case de pariuri poker night party idei de produse alimentare. Potrivit Presei Herald, 10 de locatii de retail va fi capabil să ofere pariuri și toți vor răspunde la New Hampshire Loterie Comisiei seara de poker sensul în engleză. Jocuri de noroc adversarii au sperat să păstreze problema de a face acest lucru acum, dar—la fel ca în multe alte state—nu au reușit.
Dacă totul merge conform planului, activitatea va genera $7.5 milioane de euro pentru programe de educație în stat pentru anul fiscal 2021 și 13,5 milioane $în 2023. Sununu a declarat ca a semnat proiectul de lege, "ce putem face cu o mulțime de încredere, pentru că s-a făcut în mod responsabil, și se face cu o organizație de aici, de la loterie, care doar știe ce face.