Reacția de partidele minoritare poate fi descris ca caritabil un acces de furie, cu Partidul Socialist referindu-se la omnibus lege și furnizarea de "trecerea în condiții de siguranță pentru corupție", în timp ce Stânga Unită reprezentanți ai scos Harry Potter metafore, numindu-l "cap-de-mort lege." Am să presupun că e un voalată slam de la LVS supremo Sheldon Adelson, pentru că cap-de-mort este menționată la 'El-Care-Nu-Trebuie-Numit și Adelson a donat cea mai mare a lui estimate de 150 de milioane de $în Partidul Republican 2012 contribuții de campanie electorală prin intermediul 501(c)(4) organizații, care nu sunt obligate să dezvăluie public donatorii lor identități. Guvernul se așteaptă să culeagă 140 de milioane de euro din sector în 2012, care este de 40 de milioane eur mai mult decât au preconizat este dania beach casino închis.
Printre noile avantaje pe care 'integrată de centre de dezvoltare ca LVS' a propus EuroVegas-ul de la Madrid se va bucura de dreptul de a sta deschis non-stop, capacitatea de a extinde de credit pentru jucători și o rată de impozitare stabilit la 10% din venitul brut este dakota sioux cazinoul deschis. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. EuroVegas va fi, de asemenea, a permis pentru a oferi o varietate mai largă de jocuri de cazino decât cazinouri lângă Madrid. De pariuri sportive a fost al doilea cel mai popular on-line activitatea la 52% de participare, în timp ce de poker a fost al treilea, cu 38%.În termeni de generare a cifrei de afaceri, poker condus la pachet cu o cotă de 40% (€952m), în timp ce de pariuri sportive a fost din nou al doilea, cu €861m, jocuri de cazino, al treilea de la €371m și de bingo de la €24m este danbury wisconsin cazinoul deschis. Numarul de jucatori online au crescut de cinci ori din regulament ceea ce este cel mai bun costum în poker.
(Deci, de rambursare?Nu?Nu?Bueller?) Sectorul online reprezintă, în prezent, doar 17% din Spania totală de piață a jocurilor de noroc, deși asta ar trebui să crească brusc cu promis introducerea de sloturi online în 2013 ceea ce este cel mai bun texas hold ' em parte.