Numerele sunt cu atât mai impresionant, având în vedere că Macao este prinsă într-o cinci luni venituri de criză, care a văzut alți operatori raport semnificative drop-off-uri în VIP veniturilor din jocuri de noroc și numai câștiguri modeste în masă segment de piață.În contrast, GEG masa piața de jocuri de noroc veniturile au crescut cu 12%, la HKD 4.8 b în timp ce VIP jocuri de noroc veniturile au crescut cu 5% la HKD 11.8 b aluminiu t slot extrudare marea britanie. StarWorld Macau stricat petrecerea de raportare sale "cel mai rău VIP noroc în istorie," dar chiar și acest lucru a dus la un declin de 1% în VIP venituri pentru HKD 4.4 b.
30 a crescut cu 6% pe an pentru HKD 17.3 b (b) și veniturile au crescut cu 1%, la HKD 3.3 b. Deutsche Bank Karen Tang a spus GEG-a livrat "un set de rezultate solide într-o situație VIP mediului" în timp ce CIMB a valorilor Mobiliare analist Michael Ting remarcat faptul că GEG e "relații cu conferinta de presa operatorii sunt destul de puternice." Uniunea Jocuri Cercetare Macau menționat că GEG au realocat 10% din piața de masă mese pentru camere VIP la GEG emblematice Galaxy Macau proprietate în T3 aluminiu extrudare t slot canada. Grupul venituri în cele trei luni care se încheie în Septembrie aluminiu t slot extrudate sydney. GEG președintele Lui Che Woo (foto) s-a declarat "foarte optimist cu privire la Macao mediu și mai mult perspectivele." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cum slots machines munca. Nu a fost pur și simplu un caz de o mai mare rată de câștig, ca GEG rulare chip volumul a crescut cu 4%, în timp ce în general Macao VIP cifra de afaceri a scăzut cu 19%. Macau casino operator Galaxy Entertainment Group (GEG) a nesocoti locale tendință de a posta respectabil câștiguri în VIP jocurilor de noroc în T3 cum turnee de slot munca.
Proprietatea este VIP încasările au fost de testament la această strategie, în creștere cu 12% a HKD 7.2 b în ciuda "modest ghinion." Masa veniturilor a fost, de asemenea, a crescut cu 12% la HKD 3.1 b și Galaxy Macau-a bucurat de o 99% rata de ocupare, toate de care a permis proprietate veniturile să crească cu 4%, la HKD 2.4 b cum slot turneu de munca.