Dar lui $66 estimare de pret este mult sub consens de $82.50 noul cazino online 2021 nici un depozit. Bally (NYSE:BALY) este unirea miercuri, ciobire departe la 20 la sută glisați în ultima lună pe mai optimist analist comentariu rea câștigurile slot machine pentru vânzare.

Asta după ce analistul Jefferies David Katz inițiat de acoperire de stoc cu un rating "cumpere" și o $66 țintă de preț. Pe fondul umflarea previziunile pentru viitorul NE iGaming, Bally stoc este mai ieftin rea câștigurile iv slot machine. Aceste tranzacții sosiți după o încercare eșuată de a dobândi Lumea Poker (WPT) și în calitate de operator digera DFS compania Maimuță Bătaie cu cuțite (MKF), free-to-play jocuri furnizor Sportcaller, și mai multe brick-and-mortar cazinouri. "Am act de faptul că BALY este compilarea o transformare a portofoliului de active care ar trebui să poziționeze compania de cotă semnificativă în ambele terestre și piețele digitale, care garantează o valoare mai mare decât curentul de 10X câștigurile înainte de dobânzi, taxe, depreciere și amortizare (EBITDA)." Katz apel la Bally ' s ajunge ca Wall Street este din ce în ce mai urcarea pe stoc rea câștigurile slot app pentru android.

Mult timp una dintre cele mai achizitivă companii din industria jocurilor de noroc, Bally în procesul de a încheia o varietate de oferte care acopera sport fantezie de zi cu zi (DFS), teren pe bază de cazinouri și jocuri de noroc online. "Ceea ce rămâne pentru BALY este de executie pentru cazinouri, Gamesys de închidere, și NE digital du-te-viața. Săptămâna trecută, operatorul pune ultimele retușuri pe 2,7 miliarde de dolari cumpere din marea BRITANIE pe baza de Gamesys, în timp ce anunță că se cumpara Tropicana Las Vegas. Inițierea noastră cu un rating de cumparare se bazează pe etapele de formare de afaceri și o valoare considerabilă încă să fie realizat", a spus analistul oraș de jocuri de noroc din lume.

"Achiziții/fuziuni de cazinouri în nouă state, DFS, pariuri sportive și iGaming operatori, și achiziționarea de bunuri mass-media sunt la formative etape", a spus Katz.