Cele două cazinouri sub radar sunt Victoria Divertisment Statiune de pe Comoară și Marea Andaman Resort, care este situat pe Thahtay Insulă care se întinde peste 1.800 de hectare.
Myanmar guvernul a decis să monitorizeze îndeaproape operațiunile de două cazinouri care au fost de funcționare pentru ultimii douăzeci de ani. Ceea ce este, evident, necesară în Myanmar este reglementată în mod corespunzător nouă legislație care să ofere formare și de noi locuri de muncă , noi investiții și creșterea considerabilă a veniturilor publice, mult mai mult decât primesc acum !! oraș de jocuri de noroc în nevada de vest.

Când am cumpărat stațiunea în 2015, ne-au dat-o de 50 de ani, licența de a opera." Una dintre preocupările Maw a este că cazinouri sunt atragerea de mai mult de două sute de resortisanți Thai pe o bază de zi cu zi care cheltuiesc sume mari de bani la jocurile de noroc jocuri de noroc orașului. Guvernul vrea numai la scară mică de jocuri de noroc să se întâmple la cazinouri, dar acest lucru ar putea fi dificil ca cazinouri deja au plâns că au fost constatare este dificil de a atrage vizitatori suficient pentru a ocupa camerele lor de hotel. Cele doua statiuni au vizat jucatori din apropiere Thailanda, care sunt fericiți să ia o scurtă plimbare cu barca la Myanmar cazinouri, jocuri de noroc este interzis în Thailanda lângă hong kong. Cazinourile sunt suspectate de încălcarea regulamentelor de joc în țară, iar guvernul vrea să investigheze și să văd dacă au încălcat 1899 Birmania Actul de jocuri de Noroc cele mai bune sloturi câștigătoare în atlantic city. Anterior militară condusă de stat a dat ambele cazinouri permisiunea de a opera în țară, dar o schimbare pe scena politică și creșterea de Liga Națională pentru Democrație a adus ambele cazinouri sub controlul Regional ministru DawLaeLae Maw cele mai bune sloturi câștigătoare în choctaw. Maw a declarat că ea nu a fost conștient de faptul ce fel de permisiune a două cazinouri primite de la administrația precedentă, dar a comisiei pentru casino acorduri să fie traduse din limba engleză în Myanmar, astfel încât acestea pot fi verificate cele mai bune sloturi câștigătoare la cazinouri.