MGM deja semnat un parteneriat acord cu NBA la inceputul acestui an, iar acum jocuri behemoth va fi de ajutor pentru a construi un brand nou liga vizează în special pariorilor sport ceea ce este ilegal jocuri de noroc înseamnă.

Cu toate acestea, McMahon a anuntat ca aduce liga înapoi, și a doua venire a XFL este așteptat să sosească în 2020.. Desigur, dacă este legat de o rată de câștig, care ar părea să deschidă ușa pentru o întreagă Cutie a Pandorei de potențial aranjării meciurilor probleme pentru fiecare stat în care liga ia să se lupte cu o reglementare de vedere.În timp ce AAF modelul de afaceri este unic, nu e prima ligă de fotbal a încerca să oferim o alternativă la NFL. La AAF nu are astfel de rezerve și merge tot afară pentru a pârghie de noi pariuri sportive peisaj câștigătoare de turnee de poker de o parte. Telespectatorii vor putea urmări jocurile printr-o aplicație care le va permite să simultan plasa pariuri live pe aproape orice eveniment din joc sunt cu ochii la un moment dat volumul i.

Un alt unice antirid este mecanismul prin care jucătorii vor fi plătite câștigătoare rosu-negru ruleta strategie. Vince McMahon este creatia primit o mulțime de atenție, dar doar pentru un sezon, în 2001 câștigătoare de turnee de poker cu nick andrei.

"În sistemul nostru, nu e chiar un nelimitate pac asupra a ceea ce un jucător poate face," Ebersol a explicat pentru ESPN. Chiar și după ce Curtea Supremă a anulat o interdicție federală cu privire la pariuri sportive la inceputul acestui an, NFL oficiali și-au exprimat îngrijorarea față de modul în noile reglementări ar putea afecta integritatea lor jocuri câte pachete sunt utilizate în cazinou blackjack. Cu toate acestea, faima sa a fost de scurtă durată, și liga a durat doar trei sezoane înainte de pliere câte pachete sunt folosite în jocul de blackjack într-un cazinou.