Belgian Ministrul Justiției, Koen Geens este de asteptare pentru introducerea de măsuri care ar impune restricții mai stricte privind publicitatea jocuri de noroc în țară. Măsurile propuse, care avea sprijinul deplin al Belgiei Comisia de Jocuri de noroc (BGC) ar vedea interzicerea jocurilor de noroc de reclame la televiziune, înainte de ora 8 și, în special, la blocarea completă de orice jocuri de noroc reclame timpul evenimentelor sportive în direct. BGC oficialii au spus chiar că vor elimina permise jocurile de noroc reclame dacă acestea sunt considerate a fi promovarea "excesiv" activitatea de jocuri de noroc, deși definiția a ceea ce constituie excesivă a fost încă să fie confirmată. BGC Purtătoarea de cuvânt a Marjolein De Paepe spus Belgian site-ul de știri nieuwsblad.fi: || "Avem deja autoritatea pentru ea, dar atâta timp cât nu există reguli clare despre ceea ce poate sau nu poate, ne este greu să-l exercite," || Pe ecran bannere în timpul jocurilor și reclame în timpul jumătate de oră ar fi interzis sub noi propuneri, care include, de asemenea, punerea în aplicare obligatorie de jocuri de noroc problemă avertismente în operator de materiale de marketing și amenzi pentru operatorii care se constată încălcarea noilor reglementări.
Belgia a reglementat jocurile de noroc online piata a fost lansat în urmă cu șase ani și de anul trecut Belgian ministerul finanțelor a adoptat o legislație de a face on-line de servicii de jocuri de noroc impozabilă în conformitate cu legile de TVA agua caliente casino cina de ziua recunostintei. Potrivit ultimelor cifre publicate de Asociația Belgiană de Operatorii de Jocuri de noroc (BAGO) doar 15% dintre Belgieni utilizat la nivel internațional licențiat de jocuri de noroc site-uri cum să păstrați scorul în blackjack. BAGO cred că acest număr va crește la 50% ar trebui să restricțiile propuse a fi impuse Belgian operatorii licențiați cum să păstrați fata de poker. Belgian, Membru al Parlamentului, Petru De Decker a salutat noile propuneri: || "Pentru publicitatea în favoarea tutunului există deja reguli stricte și există standarde etice în jurul valorii de alcool cum să păstrați înregistrări de pierderile de jocuri de noroc.

Așa ceva trebuia să se întâmple în jurul valorii de jocuri de noroc. Nu trebuie să fii orb la faptul că mai mult este de a fi exprimate sau pentru mizeria pe care o provoacă la oameni care sunt greu deloc.