Cărțile au stabilit ocupe de înregistrări în patru din ultimii cinci ani și au depasit 100 de milioane $în pariuri în fiecare an începând din 2014. Interesant, Bogdanovici a spus încă neidentificat Parior X plasate două $1m pariuri prin Dealuri mobile app de pariuri, deși a trebuit să înființeze un transfer bancar pentru a finaliza pariuri.
Anul trecut, țineți-a fost de 7,9%, ceea ce a dus la o $10.9 m a câștiga liga națională de poker semn în. Jocul ofensiv focuri de artificii a făcut un număr pe cele mai multe cărți' prop pariuri, inclusiv Westgate Superbook, a cărui VIP al & race Sport Jay Kornegay spus că această carte a fost "distrus pe popi." ESPN David Purdum raportat că Boyd Gaming, Tehnologia CG, Stația de Cazinouri și Wynn Resorts a pierdut toți banii pe duminică domnii mobil familiar luptă slot 5.

Ladbrokes' Jessica Podul menționat că "Vulturii" au fost "prieteni de-a lungul sezonului, asa ca am fost aplauze-le ca pe un Patrioți victorie ar fi fost un rezultat rău." Vorbind de rezultate proaste, primarul din Portland, Maine spune că va onora pariul a făcut-o cu primarul din Portland, Pennsylvania care a necesitat ratat să-și radă capul. Primarul Ethan Schindele, care a susținut Patrioți, a declarat că ar fi sunat-lui Portland omologul "pentru a asigura soluționarea unui pariu." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Totuși, e de preferat să piardă 2,5 milioane de dolari, care cărțile făcut-o în 2008, ultimul an de cărți pe partea greșită a acestei ecuații domnii mobil familiar luptă slot v. Luni, Nevada Gaming Control Board arătat că autorizate de stat pariuri manipulate $158.6 m în Super Bowl pariuri, peste 20 milioane de dolari mai mare decât anul trecut, atunci suma record de 138.5 m. Lucrurile au fost mai optimist peste ocean, ca eGaming Review a raportat că multe cărți, inclusiv Rudele de Grup și Ladbrokes, au fost de numărare pe un Eagles victorie. Caesars Palace nesocoti tendința de raportare o "șapte cifre" câștiga datorită unor târziu pro-Pats acțiune de fani așteaptă la o repetare a anului trecut a doua jumătate revenire domnii mobil familiar luptă slot 3.