După toate, de 5 la sută anual taxa de franciza pe venitul brut a fost unul dintre principalele morcovi, care a atras aceste investitori străini în țară pala cazinou. Pentru a fi corect față de BIR, nu a fost ca au smuls regula asta dintr-un copac centru de spa & resort california 76 pala.

Noul BIR regula menționată aici afectează întreaga industrie a jocurilor de noroc reglementate în prezent prin Pagcor ca. Dar înțelegerea, cel puțin la fel de mult ca Pagcor licențiați au fost în cauză, a fost faptul că nu vor trebui să plătească 5% taxa pe venituri brut de jocuri, precum și 15 la sută jocuri de noroc venituri taxe pe jocuri de noroc VIP și 25 la sută pe piața de masă-jocuri de noroc cine a făcut primul slot machine. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.
Prin urmare, aceasta este o problemă industrie și licențiați de Pagcor se întâlnesc pentru a discuta și pregăti un răspuns colectiv la această chestiune." În timp ce Bloomberry optat pentru un pic de diplomație în declarația sa, Melco Crown (Filipine) Statiuni de Corp nu a fost atât de cordial, spunând într-o declarație că societatea este "de a evalua diferitele opțiuni disponibile, inclusiv, dar nu limitat la, căile de atac și negocieri cu organismele de reglementare." Dacă era clar din start că Pagcor licențiați nu ar fi scutite de la plata impozitului pe profit, atunci aceste licențiați ar fi făcut extrem de diferite planuri de afaceri înainte de a accepta oferte de acordare a licențelor cu Pagcor cine a făcut cei mai mulți bani din poker. Inutil să spun, trecerea în politică a avut efecte imediate, în special privind prețurile acțiunilor de cazinouri în piața de valori cine face black jack guma. Dar, aparent, BIR cuviință să anunți pe zbor, desen ire a operatorilor si investitorilor cel mai bun poker gratuite hud pokerstars.