Caesars Entertainment Corp. 21 că societatea de costurile forței de muncă va crește de aproximativ 80 de milioane de dolari în acest an, "mai mare decât în anii anteriori," după semnarea noii uniuni contracte. Caesars spus că toți angajații afectați vor fi oferite compensații compania și-a plătit consiliere în carieră cum sa faci o casa masa de poker. Compania nu a spus cât de mulți oameni și-ar pierde pozițiile lor, adăugând că procentul ar fi în cifre unice cum sa faci o casă.

Hession, de asemenea, a spus că nu se aștepta să stoarce mult mai mult economii la Las Vegas buget de marketing în acest an în timp ce cheltuielile vor crește o masă de joc. Caesars are aproximativ 3.000 de oameni în corporate poziții în jurul SUA, inclusiv în domeniul juridic, tehnologia informației, marketing, analytics, resurse umane și departamentele de finanțe cum de a face o mână de poker.

Caesars anual corporative salariale cheltuieli este mai mult de 250 milioane dolari, în timp ce MGM este mai mult de 350 milioane dolari, Beynon estimat un notte da leoni scena casino. Majoritatea reducerile vor fi în Las Vegas. Forței de muncă și de marketing sunt compania cea mai mare elemente de cheltuieli. Las Vegas reprezintă aproximativ jumătate din compania de forță de muncă o cutie conține 3 chips-uri de poker.