Luni, American Gaming Association (AGA) a scris o scrisoare de la Secretarul Trezoreriei, Steven Mnuchin ca răspuns la Departamentul Trezoreriei cererea de comentarii despre reglementările federale, care pot fi "eliminate, modificate sau simplificat în scopul de a reduce povara" pentru industrie contează ce sloturi de memorie ram utilizați. AGA spune că pragul actual este atât de mică încât "în mod eficient surprinde tranzacții de mică valoare sau nu pentru aplicarea legii" în timp ce de remarcat faptul că industria de casino fișiere estimat 1m Ctr pe an, cu fiecare CTR despre "45 de minute de efort" pentru a compila contează ce slot mi-am pus gpu în.

FinCEN a declarat că sale anti-marijuana poziția "nu este afectată de orice lege de stat care legalizează marijuana legate de activitate." În plus, noul Procuror General Jeff Sessions este nici un ventilator de plante medicinale, și odinioară prezidențiale spokeman Sean Spicer sugerat în februarie că noul șerif a fost de natură să favorizeze "mai mare de aplicare a legii" din federal oală interdicții împotriva oală-friendly membre sloturi în ibm watson asistent. AGA e iarbă problema crescut mai acută în noiembrie anul trecut, când Nevada alegătorii aprobat de agrement utilizarea de marijuana în termen de frontierele de stat.
AGA constată că un sfert din SARs depus în 2016 implicați clienții suspectate de încercarea de a se sustrage de la $10k prag de raportare, dar federalii rar exercita urmăriri penale bazate pe aceste SARs din cauza lipsei de dovezi că aceste fonduri provin din surse ilegale sloturi în morton grove il. AGA susține că FinCEN marijuana orientare apare îndreptate la bănci și alte instituții financiare care se ocupă cu persoanele juridice, în timp ce patronii cazinou sunt doar persoane fizice.