Centrul Internațional pentru Sport Securitate și Comitetul Olimpic din Portugalia au anunțat un nou cod de conduită în materie de pariuri sportive de integritate, care va fi introdus în Portugalia și alte țări vorbitoare de limbă portugheză m.2 de unitati solid state cheie b slot.
Noile orientări, CSS-POLIȚIST Standard CoC, vor intra in joc intr-un efort de a recunoaște și de a susține standardele pe pariuri sportive integritate. Aceasta include protejarea federații, cluburi și sportivi din posibilitățile de aranjare a meciurilor m.2 slot pentru 2242 m.2 ssd.

De asemenea, se va pune un accent deosebit pe concentrarea și protecția tinerilor în programe de schimb pentru a încuraja tinerii să participe în sport m.2 nvme ssd sloturi pentru sistemul de cache-ul de suport. "Protejarea sport este o prioritate pe agenda noastră și susținută de experiența și valoroasă colaborare de ICSS, POLIȚISTUL executiv recent, comisia a aprobat acest Cod de Conduită în materie de Pariuri Sportive Integritatea ca un prim pas al unui plan de acțiuni care să pregătească portugheză sport cu instrumente adecvate pentru a face față provocării [de corupție în sport]", a spus POLIȚISTUL Președintele Manuel Constantino fulger link-ul de sloturi app gratuit monede. La ICSS-POLIȚIST Standard CoC a fost creat după doi ani de program de cercetare pe sport corupției realizat de Universitatea Paris 1 Panthéon-Sorbonne și Qatar-bazat ICSS. Rezultatul acestei colaborări a fost Sorbona-ICSS Principii Directoare pentru Protecția Integrității Competiții Sportive, un nou set de reglementări care vor permite statelor a federațiilor de poliție propriilor sportivi.
Ca parte a acestor orientări, orice afirmație sau o suspiciune de încălcare pot fi raportate la un ofițerului desemnat, care va avea puterea de a efectua o investigație și de a iniția măsurile disciplinare corespunzătoare pe oricine este găsit vinovat de încălcarea codului de conduită. Aceste încălcări includ pariuri sau care influențează rezultatele unui concurs sportiv, direct sau prin intermediul unui terț. "La un moment dat în cazul în care amenințările la adresa integrității sportive Olimpice au avut o puternică asupra multor organizații în sport, Comitetul Olimpic din Portugalia doresc să deschidă calea și să pună în aplicare mai multe măsuri pentru a aborda în mod eficient acest flagel pentru credibilitatea de sport," Constantino adăugat.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.