Oportunități în latină și America de Sud sunt partea de sus a ordinea de zi pentru multe dintre lider în industria de cifrele de afaceri, potrivit organizatorilor de Juegos Miami, de specialitate, C-Nivel eveniment care se desfășoară în perioada 31 Mai – 2 iunie la Biltmore, Miami cum de a pune slot de pe costum cabal. Vorbind în săptămâna care înregistrare pentru Juegos Miami mers direct, Kate Chambers, Director executiv al Divizie de Jocuri de la Clarion, și persoana responsabilă pentru lansarea evenimentului în 2016, a declarat: "luna Trecută america latină Seminar a fost una dintre cele mai căutate evenimente în GHEAȚĂ săptămână, atrăgând un incredibil senior participarea la jocuri de noroc profesioniști, care au fost trase din 31 de țări.

Multe organizații au fost reprezentate de trei sau, în unele cazuri, de patru C-Nivel de administrație, care ilustrează cât de grave lumea jocurilor de vedere al oportunităților de afaceri din regiune." Ea a adăugat: "seminarul A oferit un degustător de ceea ce industria va experimenta la Juegos Miami, precum și un expert insight pe piața actuală dinamica cum de a pune slot pe element ragnarok. Multe conexiuni importante au fost făcute în GHEAȚĂ, care este de bun augur pentru cea de-a doua ediție a acestui specialist eveniment de afaceri." Întreținută pentru a satisface nevoile specifice de ceea ce este o cheie a pieței regionale, Juegos Miami atrage un larg sprijin din jocuri de noroc inovatori și industrie lideri de opinie deopotrivă. Descris de către Javier Balbuena, Presidente, CONAJZAR, ca 'Un loc genial pentru a aduce cheia impreuna oameni din industrie, prima ediție a Juegos Miami atras de expozanți și reprezentanți dintr-un total de 42 de țări gheață vene frost mage mai bune din slot. C-Nivelul de participare a cuprins 648 din regiune cele mai influente industriei și de reglementare cifre, confirmând statutul său de evenimentul major pentru regiune. Juegos Miami este doar pe bază de invitație și, în scopul de a garanta cele mai bune rețele și oportunități de învățare, participarea este limitată la factorii de decizie senior (proprietari, directori și directori de Nivel C) de la companii de exploatare, precum și guvernului și autorităților de reglementare din America latină și regiunea Caraibilor gheață vene holy paladin mai bune din slot.

Pentru a aplica pentru un loc, vă rugăm să vă înregistrați la www.juegosmiami.com Spațiu Stand – America de Nord, america latină și Asia: Contact Ed Gallo – [email protected] +1 678 783 5716 Spațiu Stand – Europa, america latină și Orientul Mijlociu: Contact Stuart Dacre – [email protected] +44 20 7384 8114 Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.