Compania și-a retras cererea de a juca în Nevada este reglementată de poker online piață și, recent, a casat sale de-a pierde bani reali bani online operațiuni în marea BRITANIE (un parteneriat cu Bwin.party digital entertainment) morrisons de livrare on-line sloturi disponibile acum. Don Mattrick renunța la funcția de CEO al jucătorii sociale Zynga, cu fondatorul Mark Pincus (foto) a stabilit pentru a relua fosta lui calitate de CEO poker pot depune pulsa. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.
Mattrick e cel mai vizibil eșecul ar fi fost modernizare al companiei pilot de Poker produs. Clienții ura cea mai nouă versiune, forțându-Zynga pentru a reporni jocul original ca Zynga Poker Classic doar o lună mai târziu. Pincus a oferit nici un indiciu că el intenționează să reînvie aceste jocuri pe bani reali eforturile poker poate produce bani. Zynga este setat pentru a elibera T1 câștigurile raport pe 7 Mai poker poate rata puls. Mattrick a spus GamaSutra că el credea că "momentul este acum bine pentru mine să plec" și pentru Pincus a oferi lui "pasiune pentru viziunea fondatoare și capacitatea sa de cuplu nostru mobil progresul cu Zynga forte unice." Pincus a emis declarația lui mulțumindu-Mattrick pentru "conducerea sa în mai bine de servire jucătorii noștri într-un telefon mobil, dar și pentru furnizarea de clasă mondială de calitate și valoare pentru consumatori." Pincus a declarat că intenționează să "accelereze inovarea în cele mai populare categorii cum ar fi Strategia de Acțiune și de a consolida noastre se concentreze pe domeniile în care vrea să Investească și să-și Exprime." Mattrick Zynga s-a alăturat la un moment dat, atunci când stocul companiei a fost în cădere liberă și jucătorii s-au aruncat Zynga franciza Facebook jocuri pentru mobil-concentrat de produse cum ruleta mașină de munca.

Zynga acțiuni închise miercuri de tranzacționare a crescut cu 3,5%, până la $2.90, deși stocul este în prezent în jos peste 10% în tranzacționare după-ore cum rake de muncă în poker. Poker app continuă să lupte pentru a recâștiga fosta sa poziție dominantă pe partea de sus-incasari aplicație diagrame.În timp ce Zynga a făcut decent incursiuni în cazino sociale sferă prin intermediul său A Lovit-o Bogat!și Vrăjitorul din Oz slots titluri, Mattrick împins Zynga de bani reali jocuri de noroc online, de ambiții. Mattrick a angajat într-o agresive de reducere a costurilor program și amplificat rezervari mobile de la 27% din veniturile totale la 60%, dar în cele din urmă nu a reușit să inverseze companiei diminuarea statură în jocuri sociale univers.