Enteractive, liderul de la jucător de reactivare și retenție de iGaming marci, a incheiat un parteneriat cu Padel Malta pentru a lansa inaugural iGaming Padel League în Malta, subliniind dragostea pentru această creștere rapidă sport printre iGaming sector este spiritul de munte casino az deschide. Padel Malta a deschis porțile în luna februarie a acestui an și a reușit să atragă o mulțime de interes pentru padel în Malta. Un sentiment de comunitate și un amical cu sporting atmosferă au contribuit la succesul clubului.
Padel este o racheta sport, de obicei, jucat la dublu pe un teren aproximativ o treime din dimensiunea unui teren de tenis cel mai bun app cazinou din canada. Jocul poate fi explicat ca un mix între tenis și squash, cu o plasă în mijloc și patru pereți din jurul curții, pe care bilele pot fi redate cel mai bun app cazinou din marea britanie.

Zece echipe se vor lupta pe parcursul a trei luni de zile pentru a revendica titlul de Enteractive Padel Liga Campionilor 2020, începând de luni, 7 septembrie, pentru o săptămână, luni, eveniment la Padel Malta în Pembroke. Sportul a proliferat în ultimii ani, cu o recunoscută pe plan internațional Lume Padel Turism și multe țări Europene acum, inclusiv propria lor Padel Asociații.În Malta, sportul este popular cu multi expati care trăiesc și lucrează pe insulă în industria de iGaming.

Mikael Hansson, CEO și fondator al Enteractive, a comentat, "Acest sport este atât de popular printre iGaming comunității că am sărit de la șansa de a găzdui primul Enteractive Padel Ligă din Malta cel mai bun app cazinou din africa de sud. Totul e pentru distracție, dar sunt sigur că lucrurile vor deveni competitive foarte repede!" Janika Wijkmark, co-fondator al Padel Malta, a adăugat: "suntem încântați să avem un parteneriat cu Enteractive de a lansa Malta primul Padel League și să aducă popularitatea tot mai mare a sportului la mai multe persoane de pe insula marea britanie online slots no deposit bonus. Enteractive sunt perfect plasate pentru a se angaja rețeaua lor de clienti si prieteni pe iGaming ecosistem în Malta." marea britanie sloturi online nu pe gamstop.