Există deja un hotel de lux acolo, în Mițpe Ramon, numit Bereshheet Hotel.Și este în imediata apropiere a, fără îndoială, una dintre cele mai incredibile obiective turistice pe oricine va vedea vreodată: cea mai mare crater marea britanie sloturi online nu pe gamstop. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. "Este uimitor cât de asemănători suntem" Siegel a spus, descriind Nevada și Israel. Interesul este real, vine din Israel, a cărui parlamentarii sunt în considerare ideea de a introduce cazinou jocuri de noroc din țară.

Cel mai mare ia-departe de Sandoval s-a intalnit cu Israelian liderii politici a fost interesul manifestat de acesta în explorarea posibilității de a introduce jocuri de noroc în mod tradițional conservatoare țară marea britanie poker all time money list. "Avem o relație naturală." Sperăm că aceste asemănări va include cazinouri în viitorul lui Israel. "Cred că e o zonă de interes", David Siegel, la Los Angeles, pe bază de consul general, a declarat pentru Las Vegas Review-Journal. poker dublu sau nimic de strategie.

"nu e în tangibile fază încă, dar e ceva la care ne uităm." Un oraș care este privit ca un potențial casino-ul din Israel se află în centrul Deșertul Negev, un oraș care guvernul Israelian este în curs de dezvoltare în propriile sale mecca turistică, similar cu ceea ce Las Vegas a fost înainte de a deveni Sin City poker ca urmare colori che vince. Ar trebui să existe unele progrese tangibile în ceea ce privește țării intenționează să introducă cazinouri în teren, e aproape sigur că se va lua probabil toate că a învățat în aceste discuții cu Nevada primarul Sandoval și se aplică pe cadrul ei planul de a executa vedea acest proiect finalizat.