Puțin peste o săptămână după ce a anunțat planurile de a lansa un inaugurală produs fizic cu provincial operator de loterie Loto-Quebec și on-line instant-win jocuri furnizor castig Instant Gaming Limited a semnat un acord pentru a aduce conținut virtual pentru un site de bingo operate de 888 Holdings poker dublu sau nimic de strategie.
Cu sediul la londra castig Instant Gaming Limited oferă partenerilor de pe glob, un portofoliu de peste 250 de instant-win jocuri online și a arătat că acordul cu 888 Holdings va vedea titluri, inclusiv Slingo și Cashbuster laminate peste operatorului 888Bingo domeniu "în următoarele câteva luni". "Suntem incantati sa au fost de acord ca un alt contract important cu una dintre cele mai respectate de operatori", a citit o declarație de Leon Thomas, Chief Commercial Officer pentru Victorie Instant Gaming Limited poker ca urmare colori che vince. "Creșterea 888 [Exploatații] a făcut în ultimii ani este impresionant și acest acord este o indicație a faptului că operatorii de acum ia în considerare instant-win jocuri ca un produs vital verticală poker jos sub coasta centrală.
Am lucrat îndeaproape cu 888 [Exploatații] și suntem siguri că ambele părți vor culege recompensele de acest lucru. Sunt sigur că jucătorii săi vor iubi gama noastră de unic instant-win games" poker ca la aparate pentru uz casnic. Castig Instant Gaming Limited a declarat că a început să ofere sale de jocuri pentru partenerii comerciali și platforme numai anul trecut, dar a semnat acorduri similare cu place de GVC Holdings și Rangul de Grup mașini de poker din întreaga lume. "Castig Instant Gaming Limited a oferit un full online instant-win servicii pentru loterii de peste 15 ani, produce mai mult de 250 de înaltă calitate instant-win games [și] nu o loterie on-line furnizor de an în 2017 EGR B2B Premii," a citit o declarație de castig Instant Gaming Limited..