Stat pentru jocuri de noroc câștiga revenit la miliarde de dolari moduri în luna Mai, posta un total lunar de $1.04 miliarde de euro, o 5,3 la sută creștere față de anul trecut, oficialii de stat a raportat vineri jaf tăcut și mascate de elită provocare.

Convenție de participare este în scădere cu 4 la sută la 3 milioane de euro.. Joseph Greff, o industrie a jocurilor de noroc analist pentru sediul la New York, J. LVCVA oficialii au declarat că declinul a fost rezultatul unui amestec de mai mici convenții și expoziții din acest an jaf tăcut și mascate de intrare. La LVCVA calculele nu includ taxele de statiune jaf tăcut și mascate glitch. Județul victorie a fost în mod substanțial datorită $581.5 milioane total de Bandă, până la 6,3 la sută față de anul trecut, mai mult compensând de 3,5 la sută declin a $53,3 milioane de centrul orasului Las Vegas cum a face tu a instala twin slot rafturi. A marcat, de asemenea, cea mai bună performanță pentru începutul unui an calendaristic, începând cu anul 2008 cum a face tu a instala mail slot.

Clark County a fost responsabil pentru de 86,6 la sută din stat câștiga lunar total cu $904.6 milioane de euro cum poți invita prietenii în zynga poker.