"Am avut o problemă cu jocurile de noroc pentru o lungă perioadă de timp și în sfârșit am avut ocazia să-l abordeze," Lindgren spus Bluff.

Am pierdut prea mulți bani în fotbal de anul trecut și nu a putut plăti o fantezie fotbal pariuri la sfârșitul anului", Lindgren a spus. A ajuns așa de rău că Lindgren, în mod normal, unul care a fost bine să-și plătească datoriile, a început să adune pierderile într-un ritm alarmant, care a rezultat în el să nu fi capabil de a plăti înapoi toți banii pe care îi datora turneu de poker rincon de pepe. Considerat ca fiind unul dintre cele mai strălucitoare stele tinere de poker, Cody deține distincția de a fi cel mai tanar castigator de poker cu tripla coroana, o realizare a câștigat după ce a câștigat $25k NLHE de heads-up brățară în 2011 World Series of Poker, World Poker Tour Londra, și la European Poker Tour Deauville. Ei bine, PKR pierderea este PokerStars câștig turneu de poker punta cana 2021. A se vedea, în timp ce omul a trecut printr-un an în care a câștigat doar în jurul valorii de 50.000 de dolari în câștiguri, Lindgren a fost băgat până la gât în datorii rezultate din pierderi masive de pariuri pe fotbal și de fotbal fantezie black & tan jack russel de vanzare. Dar de ce a arătat tuturor, copilul știe ce face simțit, și nu am fi surprinși dacă vom vedea și auzi o mulțime mai multe de aici.

Să sperăm că lui stagiu la Mornigside centru de dezintoxicare îi dă o perspectivă mai bună asupra cum să se ocupe de finanțele sale.Îi dorim toate cele bune și sper că el poate sări înapoi la a fi unul dintre cei mai buni jucători de poker din lume. Lindgren s-a internat singur, nu din cauza de probleme în poker, dar în mod ironic, din cauza pro fotbal black & chinez huncho jack.