Paddy Power este de cheltuieli de 8,5 milioane eur pentru a crește sale existente pachet de 51% în Australia Sportsbet de o suplimentare de 9,8% ce este big 6 și 8 în jocul de zaruri. Paddy acțiuni câștigat 2,3% pe știri, iar jucătorii din ambele națiuni probabil a băut o mulțime de bere (nimic de-a face cu stocul de mișcare, ci pur și simplu pentru că e vineri). Palm Beach Princess jocuri de noroc navă de croazieră este oficial mort în apă. Echipajul a abandonat fără atât de mult ca un bilet de avion și un mare rău mirosea gustul lăsat în gurile de multe.

Nava de croazieră a fost un coșmar, a avut calitatea slabă a aerului, a fost prost gestionate și chiar s-a pierdut pe mare, suna mai mult ca o glorificat canoe decât o navă de croazieră hold em poker mâini câștigătoare. Există foarte puține locuri de pe această planetă care sarbatoresc Nouă Ani, cum ar fi Las Vegas.Și există chiar mai puține locuri sărbători Anul Nou de două ori.

Las Vegas turatii motoare în curs de pregătire pentru Anul Nou Chinezesc, care a devenit extrem de profitabilă și a ocupat timp de an pentru Sin City, deoarece oferă o oportunitate de a atrage VIP-uri de pe piata Asiatica stai să-ți pălăria slot machine. Ar trebui să fie o petrecere pe cinste, după ce este anul Tigrului, și nu mă refer la Tony. stai să-ți pălăria slot.