Ca atare, ei pot prefera trecerea parte din resursele lor și se concentrează din Macao spre alte locuri, în scopul de a reduce costurile operaționale aici." Macao conferinta operatorii au plâns lor scăzut rezervele de numerar datorită faptului că acestea sunt în imposibilitatea de a recupera datoriile de la lor de scădere VIP clientela.
Ca urmare, ei sunt în imposibilitatea de a împrumuta ca înainte și să aducă din nou VIP jucatori, provocând lor de afaceri să se micșoreze semnificativ cum să dea în judecată big fish casino. Pare foarte puțin probabil bazat pe Macau actual de piață pe care noi conferinte de presa va aplica pentru licente ca Macao guvernul a încurajat cazinouri pentru a opri concentrându-se pe segmentul VIP și diversificarea lor de jocuri de noroc și non-gaming portofoliu. Noua propunere, dacă va fi aprobat, va crește cerința de capital de aproximativ 1,3 milioane $la $13 milioane de euro și face obligatoriu pentru un acționar de la conferinta de presa operațiunea să fie un rezident al Macau cum să dea în judecată un cazinou online.
După un timp, unele camere VIP poate fi văzut numărul de clienți care au primit-o nu este suficient pentru a sprijini operațiunile lor. Macao Asociere de Jocuri de noroc si Divertisment Promotorii declarat că conferinta operatorii au fost constatare este un proces lent, pentru a recupera datoriile și au fost doar în măsură să colecteze aproximativ douăzeci la sută din ceea ce au împrumutat. Conferinta operatorii pierdut VIP clientela, dar au fost, de asemenea, lăsat-au găsit că este dificil de a recupera datoriile de la aceste VIP clientela care a decis, pentru a evita Macao cazinouri nu jocuri de noroc schimba creierul. Noile cazinouri care se deschid pe Cotai strip-au redus semnificativ cameră VIP gaming zona care reduce în mod automat de afaceri din aceste conferinta operatori.Într-o declarație, Kwok Chi-chung, președinte al Macao Asociere de Jocuri de noroc si Divertisment Promotorii spus că "situația actuală este ca în replici, în urma unui cutremur.

Declinul din industria cazinourilor din Macau în ultimii doi ani a făcut dificil pentru conferinta operatorilor să desfășoare o operațiune de succes ca acești agenți de mijloc a jucat un rol-cheie în aducerea jucatorilor VIP la Macao cazinouri nu jocuri de noroc conta ca a realizat venituri.