Pragmatic Juca VP de Bingo Claire McDaid consideră verticale reprezintă o subutilizate oportunitate pentru operatorii de a dobândi noi sloturi clienții kevin hart usain bolt fata de poker.
După mai mulți ani, cu GVC Holdings, care a implicat poziția Foxy Bingo, McDaid a făcut trecerea de la operator de la furnizorul de anul trecut.În timp ce ea admite bingo este considerat "copil urât," executivul se simte operatorii pot obține mai ieftin de achiziție prin verticale. McDaid spune jocuri de Noroc Insider: "e copil urât!Am înțeles asta kevin hart nebun mână de poker. Cred că este vorba de o femeie demografice, astfel încât oamenii întreabă de ce deranjez într-un sex masculin, dominat de piață cum ar fi casa de pariuri?"Dar un singur lucru vreau să spun oameni este mai ieftin achiziționarea aici kevin hart și în poker.
Aici e sansa ta de a crește dvs sloturi tieng viet la gi. de date și de a lua mai ieftin CPAs."Da, ei vă va aduce într-o mai mică valoare jucător, dar ai posibilitatea de a trece apoi vinde.
Dacă te uiți la mare valoare jucatori de pe site-uri de bingo, nu pentru că se joacă bingo, pentru că ei joacă sloturi."Pragmatic Juca VP vede, de asemenea, bingo ca o oportunitate de a schimba o "foarte masculin, dominat de date."McDaid explică: "nu știu de operatori care sunt foarte dornici să schimbe o foarte masculin, dominat de date sloturi de timp sensul în urdu. Acest lucru este cum au de gând să facă."Puteți merge în continuare la TELEVIZOR în timpul zilei în marea BRITANIE cu un bingo produs. Puteți schimba strategia de marketing și vânzări încrucișate la sloturi."Deci bingo poate fi folosit pentru a atrage jucători de bingo și să evolueze de brand, dar nu scrie pentru ce se poate face pentru tine în termeni de conducere noua achiziție și cross-sell."Interviul complet cu McDaid va fi publicat în jocuri de Noroc revista Insider. sloturi tiradas gratis sin deposito.