Japonia este acum aderarea la lupta, și, recent, a ordonat schimbări în liniile directoare privind raportarea la cazinouri din țară. Aceste informații vor fi apoi predat la un cazinou comitetul de management, care va fi creat la o dată ulterioară de către guvern. Noile cazinouri sunt programate a fi deschise în stațiuni integrate într-un efort de a aduce în mai multe international de turism de la națiune insulă cum să-i spuneți atunci când slot machine va lovi jackpot.
Aproape toate formele de jocuri de noroc, cu excepția pachinko și cursele de cai, au fost interzise. Japonia este setat pentru a re-intra pe piața jocurilor de noroc cu noile cazinouri. Că entitatea va catalogul de date și să investigheze toate cazurile care ridica steaguri, cum ar fi repetate de dolari schimburi.
Cu toate acestea, o schimbare a inimii de către parlamentul Japonez a deschis ușile pentru cazinouri să intre în țară. Macao are, de asemenea, introduse restricții asupra schimburilor, cu Mare Cantitate de Rapoarte privind tranzacțiile fiind necesare pentru schimburi de conferinte de presa de mai mult de aproximativ $62.000 de cum să-i spuneți atunci când slot machine va lovi.

Guvernele din întreaga lume au avut un interes serios în încercarea de a reduce cantitatea de spălare de bani care se presupune că afectează industria jocurilor de noroc cum să-i spuneți atunci când sloturi va lovi. Autoritățile de reglementare a răspunde la preocupările pe care cazinourile vor fi paradisuri pentru schimbul de "bani murdari", care este folosit pentru spălarea banilor sau finanțarea terorismului veninul turneu de poker rezultate 2021. Japonia nu este prima țară care a introdus aceste spălare de bani contramăsuri.În SUA, din Nevada a solicita cazinouri urma aceleași reguli, și în Singapore suma este mai mică, la aproximativ $7,600.