MGM Mirage, care a fost creat atunci când MGM Grand dobândite Mirage Resorts, recent redenumit în sine MGM Resorts International. Aceleași convenții nu pare să conteze prea mult în cazinou de pe uscat lume, cel puțin, nu atunci când vine vorba de numele lor societăți-mamă sfaturi și trucuri pentru texas hold ' em poker.
Acum, în așteptarea aprobării de reglementare, Harrah ' s va deveni Caesars Entertainment Corp, pentru că, în cuvintele de CEO-ul Gary Loveman, porecla asta mai bine reflectă evoluția într-un serviciu complet de divertisment companiei sfaturi și trucuri pentru vrăjitorul din oz slots. Calvin Ayre îi place să spun povestea toată munca care a intrat în alegerea lui de numele Bodog înapoi în a doua zi sfaturi și trucuri pentru turnee de slot. Trebuie să fi fost în valoare de ea, pentru că el pare destul de conținut pentru a pune cu succes.
Dar fenomenul nu este nou – în 1999, Circus Circus optat pentru a deveni Mandalay Resort Grup.În 2004, Caesars Entertainment a fost prezentat ca noul nume de Parcare Loc de Divertisment, dar Caesars numele a fost retras atunci când Harrah ' s Entertainment a achiziționat compania nu după mult timp există un cazinou din minneapolis. Ce este un nume?O mulțime, dacă sunteți încercarea de a crea brand awareness și hrăni că asociația de-a lungul anilor (zeci de ani, dacă ești norocos) există un cazinou din missouri. Dar, cu fiecare schimbare de nume, nu putem ajuta, dar întreb: Cine ești tu?Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.
Deci, de ce o faci?Sunt aceste inițiative de rebranding foisted pe CEO-ul este de buna vorbim moderne zi Nu Postavarilor la PR și agențiile de publicitate?Cu toate lucrările care devine schimbat felul lor, nu m-ar surprinde dacă oamenii care design și imprimare corporative foi cu antet, cărți de vizită și materiale promoționale, de asemenea, a jucat un rol. Las Vegas Sands CEO Sheldon Adelson este contemplarea vărsare 'Las Vegas' parte, pentru a reflecta mai bine importanța tot mai mare din Asia de la linia de jos a companiei. Am crezut întotdeauna că evoluția a însemnat continuu în mișcare înainte, nu ajunge înapoi în timp pentru un nume ai crezut că te-ai lepădat.În acest ritm, vor fi înapoi la Locul de Parcare până în 2015.