New Jersey este de a face o convingătoare internaționale operatorii jocurilor de noroc online pentru a partaja lichiditate cu omologii lor din Gradina de Stat.

La sfârșitul săptămânii trecute, New Jersey Senatorul Ray Lesniak (foto) a introdus S3536, care ar fi "în anumite circumstanțe" lift statului cerința ca toate on-line operatorii de jocuri de noroc a lua bani de la New Jersey jucatori localiza serverele lor în cadrul limitelor geografice din Atlantic City există un cazinou din mississippi. S3536 susține că "cea mai mare parte a veniturilor din jocuri de noroc on-line vine de la Europa," care este "în creștere într-un ritm mai rapid decât restul lumii." Ca atare, permite selectați servere online pentru a fi situat în afara orașului Atlantic City ", dacă este necesar, pentru a facilita desfășurarea internaționale de pariuri, ar crește beneficiile economice ale jocurilor de noroc pe Internet la Atlantic City și la această Stare." Lesniak inițial a promis să introducă lui bill în această vară, după New Jersey Divizia de Gaming de Aplicare a legii regizorul David Rebuck a recunoscut că locația server cerință s-a dovedit principalul punct de divergență în ceea ce privește descurajarea operatorilor internaționali de a lua în serios propunerea.

Lesniak și-a anunțat retragerea de la senat la începutul acestui an, în scopul de a face o (din păcate nu a reușit) rula la ce a fost ales guvernator există un cazinou din minnesota. Ceea ce înseamnă Lesniak proiect de lege trebuie să treacă înainte ca el plimbari în politică apus de soare pe 9 ianuarie 2018. Desigur, ironia de un stat din SUA acceptarea internațională a jocurilor de noroc clienții este de pe scară, având în vedere guvernul federal al SUA dorința de a pedepsi pe plan internațional licențiat de jocuri de noroc site-uri care îndrăznesc să accepte NOI clienți, o atitudine care Organizația Mondială a Comerțului a decis să contravină internaționale, obligațiile comerciale. Dar am face o digresiune.. există un cazinou din minot din dakota de nord.
în Timp ce New Jersey este reglementată piața jocurilor de noroc online a înflorit în acest an, poker online pe verticală – care ar fi principalul beneficiar de lichiditate internațională de partajare – a reușit să țină pasul moteluri în cazinou nsw. Statul a încercat să se dea rămas vertical un impuls, inclusiv cu întârziere aderarea la autostrada lichiditate pact deja în loc, cu alte două active intrastat jocuri de noroc jurisdicții, Delaware și Nevada. Lesniak este un avocat mult timp pentru stat industria jocurilor de noroc, și a fost o forță motrică în New Jersey împinge să răstoarne federal interzicerea pariurilor sportive în afara Nevada, un obiectiv care pare foarte aproape în urma audierii de luni, la Curtea Supremă a SUA.În urma audierii, Lesniak a declarat pentru Associated Press că s-a așteptat nici un 7-2 sau 6-3 de guvernământ în New Jersey favoarea lui. Lesniak a declarat că probabilitatea de stat predominante nu a fost "destul de un slam dunk, dar e vorba de Tiger Woods și un cinci-picior putt." Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.