World Poker Tour (WPT) Caraibe-a dat afara pe frumoasa insula St Maarten și Marvin Rettenmaier care ia Zi 1A chip duce cu 104,400 chips-uri ca în prima zi de acțiune vine la o strânsă. Maarten poate fi un nou stop pentru WPT Main Event echipa, dar în prima zi de acțiune s-a încheiat cu o față familiară la partea de sus a chip de capete de acuzare site-ul black jack en ligne gratuit. De doua ori Campioni WPT câștigătorul Trofeului Marvin Rettenmaier fruntea titluri de știri de poker puncte de vânzare din întreaga lume sit n spin slots srl.
A fost un compact și bijou teren cu 75-jucătorii alegând Ziua 1A ca începând de zbor de alegere, și 45 de jucători au ajuns în Ziua a 2-scaun trage. Printre ei sunt cei Marko Neumann (104,100), Julian Thomas (100,900), Giacomo Fundaro (82,300), Sean Jazayeri (75,200), Mike Linster (47,700), Mike Watson (45,000), Anthony Zinno (32,000) și Jordan Cristos (23.200 de).

Jucătorii care au rămas manca nisip incluse Sezon X WPT pentru a Viziona Abanos Kenney, atunci când o pereche de ași reușit de a organiza; Ivey Poker Pro David Peters, care a fugit de scurt înainte de a fi eliminate de Micah Raskin; Jake Schwartz care a tras două gloanțe numai să rateze ținta de două ori; și Campioni WPT membrii Clubului Vor Failla și Jonathan Roy, cu acesta din urmă reușind să bust într-o trei-bet care deține buzunar zeci pe [Ts] [5] [3]. Având în vedere locația și faptul că oamenii au jucat în Jacksonville și pregătește pentru Montreal, acest lucru va fi o mare oportunitate pentru cineva pentru a ridica un Trofeul Campionilor WPT este mult mai mic domeniu. După ce a fost destituit din fața locului de top de pe Global Poker Index (GPI) clasament de Daniel Negreanu, Rettenmaier nu va dori să fie detronat în acest unul, ca el intenționează să devină cel de-al doilea campion German din Caraibe după Philipp Gruissem a luat pe WPT Alpha8 eveniment în apropiere de insula St sit n go poker sfaturi. Kitts ieri cel mai important poker hud statistici.
Fotografie prin amabilitatea de WPT.com Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.