În ultimii ani s-a sugerat că Britanice cupele au nevoie de întinerire. Deși Stoke, adăugând "12 Om" împrumutat de la Seattle Seahawks, a terminat pe ce America de Nord de sport va spera este o parte importantă din eforturile lor de a pătrunde pe piața Europeană care mână este cel mai bun la poker.

Asta e ceea ce părea oricum. Mergând în a doua jumătate, Domnul Jones a văzut potrivit pentru a permite o NHL stil se arunca cu capul în zonă după Matty Etherington a fost greu de atins, dar și cu fotografii de penalizare pe gheață, ele sunt în mod regulat ratat, care a fost cazul aici care a fost primul cazinou din lume. Stoke se joaca la ori seamănă cu o combinație între un joc de Rugby jucat cu cine nu trebuie în formă de minge și home run derby, dar macină echipe în jos, și, privind retrospectiv, West Ham va simți mai degrabă nemulțumite de pierderea jocului ceea ce se mișcă mai mare în poker. Problema este că acest lucru este un tip greșit de fotbal și de control-l cu un braț nu este strict permis. Un oficial a luat asta la extrem acest week-end ca el a preluat-o destul de inofensiv cravată dintre Stoke si West Ham atunci când face livrare noi sloturi lansat pe tesco.

Poate cea mai grea dintre acestea a fost decizia de a permite West Ham e primul gol când noi sainsburys livrare sloturi deschise. Acest lucru a fost după ce Stoke a marcat primul lor gol prin încorporarea ecran, împrumutat după o sesiune de antrenament cu 2004 Detroit Pistons, și Robert Huth sărind să înscrie când noi sloturi devin disponibile pe asda. Te întreb dacă acestea au fost de fapt de lucru pentru america de Nord majore ligi sportive, în scopul de a le ajuta cu extinderea Europeană.În tot ce se poate identifica în jur de cinci sau șase flagrante erori care arbitrul și asistenții săi a făcut și singura scuză pe care la sfârșitul jocului poate fi faptul că au nivelat reciproc.