Fantezie de zi cu zi de sport operator DraftKings a mers la salvare de jucători lăsat de mare și uscat de recenta închidere a FantasyHub cel mai apropiat cazinou pentru sunnyside washington.

Joi, ESPN David Purdum raportat că DraftKings a fost de acord să acopere restante FantasyHub player soldurile, care Purdum susținut că s-au ridicat la "câteva sute de mii de dolari." DraftKings a convenit, de asemenea, să-și onoreze peste $100k că FantasyHub a promis de caritate prin intermediul o parte din ei DFS veniturile. Austin, Texas-FantasyHub brusc s-a întunecat la mijlocul lunii februarie, pledând pentru răbdare în timp ce acesta a efectuat "discuții cu o strategic al treilea partid" în ceea ce privește viitorul site-ului.
Nimic nu a fost auzit de la compania de acest anunț, nici de Sport Fantezie Trade Association (FSTA), din care FantasyHub a fost un membru.Începând de joi noapte, FantasyHub jucătorii se pot conecta la DraftKings, unde vor găsi o pagină care le permite să fie migra lor de echilibru la o existente DraftKings cont sau să creați unul nou. Oricum, jucătorii vor avea posibilitatea de a imediat retragerea lor în numerar fără playtrhough cerință. DraftKings co-fondator Matt Kalish a subliniat că planul de salvare nu a fost "o achiziție afacere sau o achiziționare de active înțelegere" și nu FantasyHub personal ar fi aderarea DraftKings cel mai apropiat cazinou pentru summerville sc.

Kalish a pretins că a fost pur și simplu un efort de a "face ceea ce trebuie" pentru FantasyHub jucători, cu care DraftKings a "aproape 80% se suprapun." Kalish numit FantasyHub aparenta abandonare a jucătorilor săi "condamnabil" și "abuz de încredere." DraftKings "a avut capacitatea de a intensifica și de a face ceva" așa Kalish spus că nu ar fi bine pentru ei să "stai pe margine." FantasyHub jucători nu-i va păsa prea mult despre DraftKings motivele dar CEO-ul Jason Robins (foto) a văzut în mod clar valoarea publicitară în îmbrăcarea lui armura albă și a petrecut câteva sute de mii pentru a schimba actuala negative narativ din jur DraftKings și întreaga DFS industrie. DraftKings, împreună cu rivalul FanDuel, este una dintre forțele motrice ale FSTA, a cărei cartă impune membrilor de a separa strict fondurile clienților de operare de capital, o cerință care ar fi împiedicat FantasyHub la găsirea de sine, în această situație dificilă, în primul rând cel mai bun cazinou din monterrey. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cel mai bun casino online chile.