Filipine Distracții și Jocuri de noroc Corporation (PAGCOR) scaun Andrea Domingo a curmat furnizor de tehnologie gaming PhilWeb Corporation loterie mobil de risc în fașă cel mai apropiat cazinou aproape de mine. ABS-CBN News a raportat că o reglementare de stat a respins propunerea de pariuri loterie sistemul de PhilWeb numit PAGCOR Text Bonanza, în care a ales numerele de loterie au trimis un mesaj către un parior la intrarea PhilWeb-PAGCOR servere mobile prin intermediul serviciilor de mesagerie de companii de telecomunicații din țară cel mai apropiat cazinou jocuri de noroc pentru mine. "În acest timp de societatea discuțiile cu Pagcor pentru reînnoirea de Licențiere a Proprietății Intelectuale și de Gestionare a Acordului (IPLMA), compania va pune temporar pe concediu forțat' [sale]216 angajați pentru o perioadă de o lună în vigoare pe 1 septembrie 2016", a adăugat acesta. PhilWeb lichidarea afacerii sale de a oferi software-ul și infrastructura asociată pentru 286 e-Jocuri sau Internet cafe-uri exclusiv pentru jocuri de cazino on Aug. Duterte e directiva de a opri operațiunile de jocuri de noroc on-line în prima ședință de guvern pe 30 iunie jeu de poker pas en ligne.
Deși se poate aplica și de a se califica pentru a umple oricare dintre locurile noastre de muncă vacante în biroul nostru." Philweb, la rândul său, a refuzat să comenteze informațiile.Într-o declarație depusă înainte de Philippine Stock Exchange, PhilWeb Corporative Ofițer de Informații Raymund Aquino a spus că nu au primit încă nici o declarație oficială din partea statului, reglementare jeu pour apprendre o jouer au de poker. Dar Domingo, în thumbing propunerea, a spus într-o declarație: "eu simpatizez cu angajații afectați, dar nu este nimic care să mă pot gândi ce putem face pentru ei. 10, după PAGCOR a refuzat să reînnoiască IPLMA. Aquino, cu toate acestea, a informat Filipine bourse care PhilWeb este plasarea 216 din cei 700 de angajați pe "concediu forțat", în timp ce se lucrează la o nouă licență cu PAGCOR jeu de poker texas hold ' em gratuit ligne.

La PAGCOR Text Bonanza propunere de proiect a fost prezentat de reglementare de stat pe 24 August, ca PhilWeb încercări de a salva locurile de muncă de aproximativ 5.000 de angajați și să-și mențină existența în continuare a jocurilor de noroc furnizor de tehnologie. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.