"Operatorii ar trebui să înțeleagă în mod clar că Divizia va lua măsuri de reglementare și de a impune sancțiuni civile ori de câte ori patronii sunt în mod necorespunzător a încurajat sau stimulați să anuleze lor, cererile de retragere în scopul de a-și relua activitatea de jocuri de noroc." În fiecare an, un slot machine defecțiuni și afișează un jackpot masiv care excita player cum se seama de pierderile de jocuri de noroc.
FanDuel a spus mai târziu că linia a fost trebuia să fie de 1/6. BetMGM petiție jocuri de reglementare în New Jersey, pentru a permite cartea a anula pariurile din cauza de eroare cum să dau de jocuri de noroc cote. Gaut-a aruncat de 255 de metri, adică cei care au luat peste pe oricare dintre "00" de metri de linie de câștigat istoria cazinou din macao. DGE Regizorul David Rebuck spus că amenda este o "pedeapsă civilă pentru eșecul de a afișa în mod corespunzător pe o piață în încălcarea de o Divizie cerință." Când e vorba de erori tehnice în pariuri sportive online, jocuri de reglementare în New Jersey ați luat recent partea de client.În 2018, un norocos parior pe FanDuel observat că această carte a fost oferind 750/1 șansele ca Denver Broncos-ar întoarce la un punct de deficit să bată Oakland Raiders istoria casino beach lake worth.
Dar, spre deosebire de case de pariuri sportive online, land-based jocuri de cazino sunt de obicei protejate de erori tehnice texas.