PokerStars a confirmat retragerea din Asia Pacific Poker Tour brand la sfârșitul anului, și Asian Poker Tour anunță două noi evenimente, inclusiv o revenire la Macau după o absență de trei ani. Nava vele din Tsim Sha Tsui din Hong Kong și va naviga în apele internaționale, astfel de jocuri de noroc poate începe.
Aici este o declarație oficială de la un reprezentant PokerStars. Oficialii au confirmat că APPT-ar duce la pensie la sfârșitul APPT Manila Megastack 6, Nov 29 – Dec 4, 2016. Nu va fi de 13 evenimente secundare.În plus față de anunțul de APT Macau turneul va găzdui, de asemenea, APT de Poker Cruise 2016 coeur d'alene casino midland concert.

Asia este o regiune importantă pentru creșterea economică viitoare de poker, și ne vom asigura că evenimentele noastre să reflecte și să sprijine evoluția viitoare de poker importante piețe în întreaga zonă cât de multe jetoane pentru a face în poker. Asia Poker Tour nu se Retrage Cu APPT pregateste sine pentru pipa și papucii, iar PokerStars Campionate și Festivaluri încă găsirea picioarele lor, Asian Poker Tour (APT) are o oportunitate de a obține observat.În timp util, APT a anunțat planurile de a reveni la Macau după o absență de trei ani, pentru 2016 APT Macau cât de multe jetoane pentru a face față în poker. Același oficial PokerStars a confirmat de asemenea că toate tururile care a purtat marca PokerStars – cum ar fi United Kingdom & Ireland Poker Tour (UKIPT), France Poker Series (FPS), Estrellas Poker Tour, și Latin American Poker Tour (LAPT) va fi, de asemenea, retras la sfârșitul anului calendaristic, lăsând în 2017 să fie completat de către PokerStars Campionate și Festivaluri. PokerStars Campionat și Festivalul de evenimente reprezenta PokerStars eforturile pentru a continua sponsorizarea de evenimente de înaltă calitate cu partenerii noștri din Asia și regiunea Pacificului. Festivalul culminant va fi la HK$22,000 Main Event, începând de vineri 21 octombrie.

Nu va fi de patru evenimente în total, cu HK 11.000$la Evenimentul Principal a lua în centrul atenției cât de multe jetoane pentru a da în poker.