Camera inferioară a confirmat de asemenea că numai locale operatorii de cazinou vor fi eligibile pentru un nou Elvețian online licență de jocuri de noroc cum de a converti un semn slot machine pentru sferturi.
Miercuri, legiuitorul Elvețian camera inferioară a votat în favoarea domeniu-blocarea plan, în ciuda opoziției din partea Partidului popular Elvețian și Verdeață. Națiunii furnizorii de servicii de internet contracarat acest argument, spunând că, dacă Elvețian cazinouri au fost să fie principalii beneficiari ai domeniului de blocare, atunci ei ar trebui să plătească pentru costurile suplimentare furnizorii de servicii internet va atrage ca un rezultat de a fi forțat să acționeze ca internet polițiștii de frontieră.În plus, furnizorii de servicii internet susțin că domeniu-sisteme de blocare în alte țări s-au dovedit complet incapabil să țină locale jucatori de la explorarea lor opțiuni on-line (cred că de o bucată mare de brânză, dar cu găuri în ea) cum se face on-line texas hold ' em munca. Membru al Partidului Radical Thierry Burkart susținut în caz contrar, cu încredere de informare legislativă (fără dovezi) că "blocarea site-urilor de lucrări – experiență în străinătate demonstrează că." Domeniu de blocare nu a fost singurul cadou cazinouri primite de la legislatorii miercuri cum face sport on-line jocuri de noroc munca. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre cum se face planificarea poker munca.

Legea privind jocurile vor veni pentru mai multe dezbateri pe 15, timp în care legislatorii speranța de a rezolva indiferent dacă sunt sau nu fiscale câștiguri din jocuri de noroc, și dacă da, de cât de mult. Camera superioară a avut anterior aprobat planurile.În ianuarie, cea mai mică casă, Comisia pentru Afaceri Juridice a votat pentru a șterge domeniu-blocarea limbă de țară propus de legislația jocurilor de noroc cum de a face o noapte de poker virtual.

Legislatorii încă mai au ceva de rezolvat înainte de sesiunea de primăvară se încheie pe 17 Martie. Dar votul comitetului nu a fost obligatoriu și pro-blocarea tabără primit în cele din urmă drumul său atunci când a venit pentru o podea vot.