Am zero probleme," Hornbuckle răspuns online real money poker tournaments. Cazinouri Online și mobile de pariuri sportive a înflorit în timpul pandemiei. După ce a fost întotdeauna cu sediul în Las Vegas, a fost întotdeauna un operator al acestor scară largă statiuni, aceasta continuă să crească în fiecare an, de către și mari, în ultimii 20 de ani." Hornbuckle predecesorul lui, Jim Murren, în comun un sentiment similar cu privire la pariurile sportive. "Valoarea reală a acestei afaceri [jocuri online] și oportunitate economică este în iGaming," Hornbuckle l-a explicat. Vorbind cu Bernstein jocuri analistul Vitali Umansky, Hornbuckle a spus că de pariuri sportive este o mina de aur de marketing. "Las Vegas este liderul de necontestat." online real money poker sites.

"Oamenii vor să meargă la lider de piață," Murren a spus în 2018 online real money poker us. Fostul CEO-ul MGM a prezis că extinderea de pariuri sportive ar fi similar cu cazinouri proliferează în aproape fiecare stat din țară ce element chimic este eliberat atunci când jocuri de noroc.

Numere de turism în ultimii Memorial Zi de vacanță, neoficial începe la vară, au fost robuste. Vorbind la Bernstein a 37-a ediție Decizii Strategice de Conferințe, Hornbuckle a spus că a fost impresionat de întoarcere de vizitatori la Sudul Nevada.