Ultimate Fighting Championship (UFC) de arte martiale mixte de organizare a fost vândut la Hollywood talent agency centru de putere WME/IMG pentru o a raportat $4b, câștigând un profit frumos pentru foștii proprietari Lorenzo și Frank Fertitta cum să joace zaruri la cazino. La Fertittas și Alb au fost creditate cu promovarea acceptare a crescut de MMA de lucru cu atletice de stat agențiile pentru dezvoltarea uniformă a standardelor de reglementare, care au condus la ulterioare răspuns în UFC averi. Zvonuri de o UFC de vânzare a fost circulă de luni de zile, dar înțelegerea a fost în sfârșit confirmat duminică de către președintele UFC, Dana White, care va fi cazat în calitate de președinte și imaginea publică a organizației cum să joace zaruri strada.
White, care a avut loc o participatie de 9% în UFC, a vândut deținerile de acțiuni în UFC noua proprietate cum să joace zaruri la cazino. William Morris Endeavor (WME), care a reprezentat UFC pentru ultimul deceniu, a achizitionat rivalul IMG în 2014 pentru $2.4 b.

La momentul respectiv, UFC a fost la cel mai mic declin încă de la 1993 de debut, a fost etichetata drept "luptele de cocoși" de către Senatorul John McCain și-a interzis organizarea de concursuri în multe state din SUA există un cazinou aproape peoria. La Fertitta frați, care dețin localnici Las Vegas casino afaceri Red Rock Resorts Inc (cunoscut anterior ca Stație de Cazinouri), echipă cu Alb pentru a achiziționa UFC în 2001, pentru o simpla $2m arizona.