Andrews, una dintre HR2267 70 de co-sponsori, a sugerat că veniturile din impozitare de poker online ar putea ajuta la plata pentru militari veteranilor de beneficii, dar Regulile Casei Comitetul a respins Andrews' bid.
lui Barney Frank iulie 2010 HR2267 de poker online, un proiect de lege pentru Departamentul de Apărare proiect de lege. Mary Bono Mack (R-CA) are o jurisdicționale strălucire a lui încă nevăzut de poker online legislației. ✖ GamblingCompliance.com a raportat că Rep cum pentru a juca poker cu prietenii mei. Rob Andrews (D-NJ) a încercat săptămâna trecută să atașați limbă din Rep. Biroul de Informatii Publice de Biroul Procurorului spus Subject: Poker ca nici o astfel de afacere a fost lovit cu FTP, și că dacă ar fi avut, ar fi fost însoțită de o Justiție declarație publică în acest sens cum pentru a juca poker cu jetoane si zaruri. Declarația, de asemenea, pare să confirme zvonurile că FTP a fost încercarea de a ridica de capital de la investitori din afară "pentru a se asigura că noi, jucătorii, NE sunt plătite în întregime de cât mai repede posibil." FTPDoug clarifică faptul că în curs de desfășurare tăcere de FTP pro-uri despre Black Friday "nu era alegerea lor.
Cu toate acestea, în timp ce Bono Mack a fost anterior descris ca 'receptivi la Barton lege, ea purtătorul de cuvânt a precizat că congresswoman "pur și simplu a spus că este deschis la această idee. Un sincer purtător de cuvânt a spus că Frank nu suport Andrews muta pentru că Frank a văzut problema jocurilor de noroc online "în ceea ce privește libertatea personală, mai degrabă decât creșterea veniturilor." Andrews nu a semnat în calitate de co-sponsor pentru Rep ca te joci poker împotriva cazinoului.
Asta a spus, congresswoman nu intenționează în acest moment să se mute în orice legislație, printr-o subcomisie obține bun la poker online. Ralston surse nu a fost încă în măsură să confirme că FBI-ul, de asemenea, planuri de a interviu oficialii aleși cu care Perkins a discutat PokerStars-friendly (cel puțin, în versiunea sa inițială) AB258 de poker online de lege.