Slotland SA opereaza, de asemenea, WinADayCasino.ue, care are mai absolut unic sloturi jocuri ruleta lirik aku jatuh cinta.
Pe parcursul a 17-a sărbători ziua de naștere în toamna trecută, Charles M ce se întâmplă atunci când veți câștiga mare într-un cazinou. "Adică, nu există nici măcar un internet atunci!" După încălzirea de la petrecere cu o $15 drum liber în prima săptămână a lunii octombrie, cazinoul oferă în prezent 70% bonusuri meci și deține un $6500 Ziua Giveaway în această săptămână ce se întâmplă atunci când veți câștiga prea mult la un cazinou. Mass-Media anchete: [email protected] sau [email protected] Despre Slotland.ue De 18 ani, Slotland a oferit inovatoare, unul-de-un-un fel de on-line jocuri de sloturi și jocuri de poker video ce are șanse mai mari de blackjack sau zaruri.
Cu o alegere între Low si Hi pariuri, are o foarte largă gamă de pariuri: mai puțin de 30 de monede ($.30) pe rotire de până la un pariu maxim of1500 monede (15 dolari) mai mare de plată a compensațiilor de pe slot machine.