William Hill sunt de Acord Ayr Cupa de Aur de Sponsorizare Extinderea și SIS Lansa On-line de Streaming de Dubai Cal de Curse William Hill au fost de acord ca o extensie a lor sponsorizare de la Ayr Cupa de Aur pe care le va vedea restul ca brand de top până în Septembrie 2016; și sport radiodifuzorul SIS sunt stabilite pentru a oferi case de pariuri on-line de streaming de cel mai bun cal de curse de acțiune de la Dubai. Marea BRITANIE, casa de Pariuri William Hill și sport de radiodifuziune prin Satelit Servicii de Informații (SIS) au fost în ecvină știri recent. Dealurile au fost de acord ca o extensie a acesteia sponsorizare de la Ayr Cupa de Aur a Festivalului. Noua înțelegere va vedea Ralph Topping copilul rămâne ca sponsor titlu pentru următorii trei ani care se încheie în septembrie 2016 ceea ce este prea mult noroc.
Este a doua oară când o prelungire a fost adăugat pentru a acordului, care a fost inițial semnat în 2009, și-l dă Deal carte blanche când e vorba de drepturile de denumire a lungul celor trei zile de prindere, care include William Hill Ayr Ceașcă de Aur, de Argint și de Bronz, cupe, Doonside Cupa, Ayrshire Handicap și Kilkerran Cupa. "Suntem încântați să ne reînnoim sponsorizare de Cupa de Aur la Festivalul din nou, și de a continua să facem acum o relație de lungă durată cu echipa de la Ayr Hipodrom sunt slot machines în new hampshire. "De la an la an, întâlnirea este popular cu atât pariorii, care iubesc provocarea de Bronz, de Argint și Cupe de Aur și de vizitatori." A spus William Hill sponsorizare și PR manager Jennie Prest. Ayr președintele Alan Macdonald, a declarat: "Prin semnarea acestui extinderea cu trei ani în care ambele părți pot aștept cu nerăbdare să continue să lucreze împreună pentru a menține și de a crește profilul de acest minunat trei zile de curse, care este, fără îndoială, una dintre cele mai importante Plat sezon în marea BRITANIE." SIS a Oferi Acoperire din Dubai Cal de Curse SIS continua să ofere maselor posibilitatea de a viziona tot ceea ce le joci, oferind o acoperire de Dubai Curse de Cai on-line și clienții cu amănuntul, cum ar fi Bet365, BetVictor, Paddy Power, Bwin și Betfair sunt slot machines în kentucky.

Vestea vine după un succes pilot care a fost introdus în 2012, și clienții vor obține acum acces la 31 cursa întâlnește de la Jebel Ali și Meydan hipodromuri din Noiembrie până în Martie, inclusiv de profil înalt Dubai World Cup Carnival Program, care va rula Jan 9 până la 29 Martie, și va oferi £17m premiu în bani sunt slot machines în san antonio. Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.