În patru ani de a veni la WSOP, Ahmed a încasat cinci ori, dar cele mai recente payday aproape quintuples toate sale anterioare zilele de plata combinate, așa că e o zi bună solidworks dimensiune slot centru. Pornind de la un teren de 450, curent Irvine, California rezident Ahmed a câștigat prima lui brățară și doar timid de $256k solidworks drawing slot centrul de marca.

La 26 de ani, Ohio nativ supraviețuit 473 alți jucători să ia Evenimentul #46, $10k Six-Handed de NLHE de Campionat, câștigând prima sa brățară și un rece $1.158 m în proces este blackjack switch mai bine decât blackjack. "Din nefericire, am fost sprijinit, asa ca nu lua tot de ea ... Evenimentul #47, $2,500 Amestecat High-Low, s-a dus la Karachi-a născut Owais Ahmed este blackjack îndemânare sau noroc. Chiar mai bine știind că a început jocul heads-up cu un 3-1 chip dezavantaj la 2010 WSOP $50k Jucător de Poker câștigător Campionatul Michael Mizrachi.

Ebanks a luat pas cu pas este blackjack la fel ca 21. o parte din ea este încă cea mai mare bani am avut-o vreodată." Ebanks anterioară mai mare WSOP de numerar a fost de $11,345 pentru locul 43, la un six-handed de eveniment în 2010.