Suntem foarte încântați să anunțăm că Mizele și Scări, piscine schimb de pariuri, Pariuri de Colegii și-au coordonat afacerile lor pentru a crea o singură platformă care oferă cea MAI bună selecție de pariuri online, jocuri de pe piață. "Social Piscine" este un alt mod de a paria și de a permite jucătorilor să groapă inteligența lor și sportive cunoștințele împotriva celuilalt, mai degrabă decât la casele de pariuri. Mize și Scări s-au adaptat extrem de inovatoare de Pariuri de Colegii de jocuri formate în rețea și utilizatorii vor putea să se bucure de o mult mai mare varietate de formate de joc pe toate de sport și evenimente live orden para ganar ro poker.

David McGurk, fondator de Pariuri de Colegi (și ex York Pro-Fotbalist) a spus: "Acesta este un pas important înainte pentru tinerei noastre conceptul de afaceri 483 s blackjack rd galena. Ne-am propus de a crea o rețea de pariuri pentru toti fanii de Fotbal și în Mize și Scări ne-am găsit un partener care împărtășește pasiunea noastră pentru sport pariuri între colegi". Tristan McDonald, CEO al Mize și Scări A declarat că "marea BRITANIE piața pariurilor online este plină de aceleași lucruri vechi și misiunea noastră este de a crea o rețea unică de sprijin cele mai inovatoare și angajarea de jocuri de pariuri de pe piață, astfel încât utilizatorii noștri pot juca unul împotriva celuilalt, nu Casa 48 slot s class fighter.

Urmăriți acest spațiu..." noroc în piscine! #BetDifferent detalii de Contact: Mize și Scări Ltd 483 blackjack rd galena il. Telefon: 07976 968940 e-Mail: [email protected] Twitter: @skillandluck Obține cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre.