Guo Meimei, o celebritate pe internet/fame-curva care a provocat o agitație în 2011, după ce, pretinzând generos stilul de viață s-a lăudat cu prin intermediul mass-media sociale a fost din cauza ei (non-existente), rolul cu China de Cruce Roșie, a fost arestat joi, după lauda despre ea Cupa Mondială de pariere. Acest inel, ar fi condus de 48 de ani Duong Ba Lieu, este considerat a fi prelucrate pariuri în valoare VND 5t (NE $235 de milioane) – de trei ori dimensiunea din Ho Chi Minh City funcționare – de la deschiderea de afaceri la inceputul acestui an. Spre deosebire de Ho Chi Minh City funcționare, cele două neidentificat site-uri web utilizate pentru a procesa Thanh Hoa pariuri par să fi fost la nivel local. Guo a solicitat anterior să fi fugit imense datorii de jocuri de noroc în cazinouri din Macao, care au fost ulterior achitat de către unul dintre ei se pare lungă serie de zahăr tatici.
Obțineți cele mai recente știri de jocuri de noroc de la Calvin Ayre. Proaspete pe ultimii Ho Chi Minh City bust de pariuri online inelul legate de Filipine bazate pe M88.com poliția din Thanh Hoa provincie au arestat 11 persoane conectate la o și mai mare de pariuri online inelul. Bustul este al patrulea astfel de operațiune polițiștii locali au rupt de la Cupa Mondială a început represiunea, pentru un total de 56 de arestări și S$2,8 m în numerar confiscate.În Shanghai, un grup de femei au organizat un protest public de-a lungul atenție alții lor semnificative sunt plătiți la Cupa Mondială și corelarea lipsa de atenție pentru a le sloturi pentru livrare la domiciliu asda. Potrivit QQ.com o duzină de femei a apărut flash-mob stil afara de o stație de metrou, depănat un banner identifică ei înșiși ca membri ai Anti Cupa Mondială de Femei League. La 23 de ani, Guo a fost unul dintre cele opt indivizi puși în fiare după ce a făcut mai multe mesaje sociale mass-media detalierea lor de pariuri pe meciuri de fotbal, prin intermediul internaționale on-line jocuri de noroc site-uri web sloturi pentru sensul în urdu.

Autoritățile vietnameze au un banner săptămână în cracare în jos, pe pariuri ilegale pe 2014 FIFA World Cup sloturi doar pentru distracție fără descărcare. Site-uri ar fi fost achiziționate de la o femeie pe nume Tran Thi-O, pe care poliția sunt în prezent încearcă să-l localizeze manhattan casino no deposit bonus codes.