Republica populară președintele a spus că "forțele externe", cum ar fi Statele Unite nu ar fi permis să "se amestece în Hong Kong și Macao afaceri." China agenția de știri de stat Xinhua a răspuns lui Trump tweet ca "Xi a menționat că SUA comportamente au intervenit în afacerile interne ale Chinei și lezate interesele Chinei, care este în detrimentul încrederii reciproce și a cooperării bilaterale." În timp ce Hong Kong în 2019 a prezentat cea mai mare provocare pentru Partidul Comunist în ultimele decenii, Macao a fost sărbătorită pentru economie robustă și de a fi un bun administrator al "o țară, două sisteme" aranjament ienupăr casino rock island il. Securitatea strictă și limitată eliberarea de vize în SAR în timpul festivităților va duce la scăderea generală a turismului în Macao pentru a închide 2019. A avut o discuție foarte bună cu Președintele Xi din China privind nostru gigant acord Comercial," Trump pe twitter jungle wild slot machine gratuit.
Macao și-a asumat un rol critic în curs de desfășurare discuții comerciale între cele două superputeri mondiale noul cazinou în zona palm springs. Industria jocurilor de noroc analiștii sunt de prognoză GGR să scadă cu 15% în decembrie, comparativ cu anul 2018 ca urmare a aniversare. noul cazinou în paris.

"China a început deja la scară largă achiziții de produse agricole și mai mult." "Semnarea oficială a fi aranjate franța.